Beszélgessetek!   

Életed legnagyobb kihívása

Te magad vagy. Vedd komolyan!

Érkezz meg a saját életedbe…
Légy jelen, és a megoldásra fókuszálj!

Szakmai pályám címszavakban

 • Több száz fejlesztő, segítő beszélgetés (tanácsadás, konzultáció, coaching)
 • Eddig összesen több mint húszezer felső- és középvezető, valamint frontvonalbeli munkatárs és magánember képzése (tréningek, előadások stb.)
 • Negyedszázados vezetői, tanácsadói, tréneri és coaching tapasztalat
 • Közel négy évtizedes pedagógiai, képzési, oktatási gyakorlat
 • Sikeres képzési és oktatási programok kialakítása, honosítása és fejlesztése

Névjegy

Kommunikációs szakember

 • akkreditált tanácsadó, tréner
 • business & life coach
 • felnőttképzési szakértő, pedagógus
 • mentálhigiénés tanácsadó és konzultáns

Küldetésem: az emberi kapcsolatok javításában rejlő lehetőségek kibontakoztatása — természetes, emberi kommunikációval. 

BESZÉLGESSÜNK!

Portfólió

 • vállalati és egyéni tréningek, workshopok, coaching
 • személyes és online, egyéni és kiscsoportos coaching
 • személyes és online életviteli, mentálhigiénés tanácsadás és konzultáció
 • személyes és online párkapcsolati és házassági tanácsadás, coaching
 • előadások, továbbképzések cégek, egyetemek, iskolák, intézmények, klubok számára

Néhány személyes jellegű mondat eddigi tevékenységemről…

Az elég korán kiderült, hogy sok minden érdekel. Voltam beosztott és vezető, alkalmazott és tulajdonos, alapítványi ügyvezető és egyesületi elnök… Folyamatosan tanultam, olthatatlan kíváncsisággal gyűjtöttem a tapasztalatokat, amelyeket mindig is szerettem másokkal megosztani. Tanítottam kicsiket és nagyokat, általános iskola alsó tagozatától az egyetemig. Hosszú évekig kerestem a tökéletes munkát, társat, lakóhelyet – a tökéletes életet… Ma már tudom, igazán önmagam kerestem.

Mert a siker kulcsa: önmagunkban rejlik! Erősségeink, fejlődési lehetőségeink és szükségleteink megismerése. Az adottság szó a magyarban kifejező módon nevezi meg, „adottságok”: amiket „hozunk”. Ebből egy sor tulajdonság eleve segítségünkre van, míg mások fejleszthetők, és vannak, amelyeket el kell fogadnunk. Fontos, hogy ezeket minél hamarabb tisztán lássuk és világosan meg tudjuk különböztetni. De sohasem késő. Ebben tudok segíteni több mint három évtized emberi tapasztalataival, szakmai ismereteivel.

Bővebben

Már pedagógusként is az oktatás és oktathatóság, a fejlesztés, fejlődés lehetőségei, feltételei, határai izgattak. Azt is láttam, hogy a gyerekek problémái mindig a szülők problémáival vannak összefüggésben. Ahogyan később: a munkahelyi gondok sem válaszhatók külön a magánélettől. A közhelyes igazságot naponta tapasztaljuk: minden mindennel összefügg. A környezet hatása alatt élünk, de szerencsére az egyén változása is visszahat a környezetére. Ha mi változunk, esélyt teremtünk környezetünk változására és változtatására is. Ez pedig nagyszerű lehetőség a felnőttképzésben, amelyet – negyedszázaddal ezelőtt – tréner-tanácsadóként kezdtem. Munkám mai gyakorlatában  elmosódnak az éles határok tanácsadás, coaching, vagy éppen a (pl. mentálhigiénés vagy párkapcsolatai) konzultáció között. Szorosan összefügg a munka és a magánélet. Folyamatosan azt tapasztalom, bármelyik oldalon szeretnénk komolyabb változást, mindig foglalkoznunk kell mindkét oldallal…

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy rám bízhatod magad. Tudatosan, magabiztosan válogatok a fejlődéshez szükséges eszközök alkalmazásában. Azt is megmondom, ha nem az én szakértelmemre van szükséged. Ebben az esetben segítek megtalálni a megfelelő szakembert.

Kapcsolat

Életfilozófiám

Amit a legfontosabbnak tartok az életben: beszélgetés, természetes, pozitív jelenlét, egyensúly és fejlődés. Jelenlét: legyél JELEN a saját életedben!

Éld meg a pillanatot!

Az életünk pillanatok szövedéke. A boldogan megélt pillanatok szövedéke a boldog élet. Ezt talán mindenki tudja… Mégis! Az emberek jelentős része nem éli meg igazán és teljességében a pillanatokat – főleg a jó pillanatokat. Nem éli (meg) a saját életét. Miért?

Bővebben

Mert nincs jelen a saját életében!

Hol lehet akkor? Hová tévedhet és Miért? Mi téríti el? Miért hagyja? Hogyan jöhet vissza? Vissza a saját életébe. Furcsa, igaz? Egyáltalán, mi a saját életünk? Az, amit élünk? Erről álmodtunk gyerekként? Ezt akarjuk most? Van-e választás?
Ha mégis megérkezünk, vajon, észrevesszük? Tudjuk, hogy most ez AZ? Hogyan maradhatunk az utunkon, hogy tartósan semmi se térítsen le róla?
Egyensúly!
Hogyan találjuk vagy teremtsük meg? Mindenkinél más a recept. Együtt keressük a megoldást, az utat. A Te utadat.

Találkozzunk önmagaddal!
Légy jelen, és a megoldásra fókuszálj!

Kapcsolat

Munkamódszerem

Több évtizedes szakmai és élettapasztalatom olyan módszertani eszköztárat adott, amely nélkülözhetetlen alapja az egyénre szabott fejlesztésnek, a helyzet- és személyfüggő fejlesztő, segítő, támogató tevékenységnek.

Munkamódszerem

 • a konkrét helyzetre és személyre igazított fejlesztés, kísérő és segítő munka
 • holisztikus szemlélet, test, lélek és szellem egysége az „itt és most”-ban
 • természetes beszélgetés – a szó igazi értelmében
 • egyensúlyteremtés, harmónia kialakítása.

Rólam mondták

“Zalánt volt szerencsém trénerként megismerni és nagyban hozzájárult a személyes fejlődésemhez. Kollégáim is sokkal motiváltabbak és produktívabbak lettek az általa megtartott tréningek után. Csak ajánlani tudom!”

Sárospataki Albertvezérigazgató – Billingo Technologies Zrt.

“A Zalán által tartott vezetői tréningek, a National Instruments Hungary-nál, azért voltak hasznosak számunkra, mert nem csak az ismereteket adta át, hanem támogatta azok gyakorlati alkalmazását is. Ez utóbbi nélkül az ismeret csak elhalványul, elvész. A tréningjei azért voltak jók, mert Zalán egyénisége és stílusa végig fenn tudta tartani a figyelmet és az aktivitást. Zalán tréningjeit csak ajánlani tudom, ha valaki hatékony és minőségi tréninget keres.”

Pajor Ferenckorábbi IT Igazgató - NI Hungary

“Zalán a cégünkkel való együttműködése során több tucatnyi közép- és felsővezetőben ültette el a Situational Leadership (SL) magjait, amit aztán tovább gondozhattunk, hogy az SL minél több vezetőnk mindennapi gyakorlatába épülhessen. A céges, szakmai együttműködés mellett mélyebb beszélgetéseink a személyes útkeresésemben is jó iránytűként szolgáltak. Bár az iránytű használatát magam kellett megtanuljam, a helyes irányt magam kellett megtaláljam, Zalán emberközpontúsága, stabil értékrendje, néha ugyan fájdalmas, de mindig konstruktív objektivitása segített új perspektívákba helyezve új válaszokat találni régi kérdésekre, vagy új kérdéseket megfogalmazni a régiek helyett. Köszönöm… 😊”

Kiss SzabolcsSenior Director - Global Manufacturing Operations, National Instruments Hungary

“Zalán nemcsak kitűnő tréner és tanácsadó, de a coachingban való fejlődés iránt tanúsított elkötelezettsége, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikeres szakemberré váljon ezen a területen is. Emberismerete, provokatív stílusa, kérdezési és meghallgatási készségei és egyéni humora mind olyan coach kompetenciák, amik garanciát jelentenek egy személyes fejlesztési folyamat eredményességére. Szeretettel ajánlom egyéni és csoportos coachingban egyaránt.”

Berey ZitaSzupervizor-coach a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alelnöke; a VIKOTE Kognitív és Sématerápiás Központ Kognitív szemléletű Business és Life Coach-képzésének és a Károli Gáspár Református Egyetem Szupervizor-Coach képzésének oktatója

“De jó lett volna hamarabb találkozni!
Egy ilyen tanfolyam az életvitel kialakításban, meglátásban, szemléletformálásban, hozzáállásban hatalmas segítséget ad. … nekem nagyon felemelő élmény volt.
Az a három és fél hónap, amit „együtt töltöttünk” a tanfolyamon, nagy hatással volt rám, mondhatom felpörgetett, amit tőled tanultam és próbáltam befogadni, Most, hónapok elteltével, igazán az a meglepő, mennyire másképp hat rám, ahogy letisztultak a tanultak. Könnyebben (és bátrabban) tudok és akarok a tanult szempontok, technikák szerint másképp viselkedni, gondolkodni, élni.”

V. Jánosvállalkozó, egykori útkereső

“Kedves Zalán! Sok éves tapasztalatom alapján kijelenthetem, — mind résztvevőként mind szervezőként — hogy ez volt eddig az egyik legsikeresebb vezetői tréning, amelynek hatása hosszú távon is hozzájárul a résztvevők és a vállalat sikereihez. Köszönjük!”

Z. AnnamáriaHR vezető

“Zalán emberközpontú vezetői tréningjei, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felső- és középvezetőinek, nagyban hozzájárultak a szervezeti és egyéni vezetői tudatosság, eredményesség növeléséhez. Gyakorlatorientált, természetes stílusú, oldott hangulatú tréningvezetése folyamatosan leköti a figyelmet. A kommunikációs stílus az executive coaching találkozások/ülések alkalmával is inkább egy tartalmas baráti beszélgetésnek hatott, mint formális, hivatalos programnak. Zalán segített a rohanó világban időnként megállni, számotvetni, gyakorolni, kívülről szemlélni és ránézni a saját életünkre, egyszerű, de törvényszerű összefüggéseket tudatosítani és eredményesen alkalmazni. Jószívvel ajánlom trénerként és coachként egyaránt.”

Győrffy BalázsNemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke

“Átlagon felüli volt a tréning minden részletre kiterjedő, aprólékos megtervezése, és az alaposság, amelyet kapcsolatunk teljes ideje alatt tapasztalhattunk. A foglalkozáson rendkívüli hatása volt a Te személyednek, és annak a profizmusnak, szuggesztív előadásmódnak, amellyel felkeltetted az érdeklődésünket, és szinte kézzelfoghatóvá tetted a résztvevők számára az alkalmazandó konkrét technikákat. Egy új életszemléletet, cselekvő, pozitív hozzáállást mutattál meg, melyet azóta egyre nagyobb sikerrel hasznosítunk a napi gyakorlatban.”

L. ZoltánBME management szakkollégium

“A 2008-ban Zalán közreműködésével kialakított cégfilozófia szinte minden eleme a mai napig is aktuális és jól működik. Az akkoriban definiált értékrendünk kis ráncfelvarráson már átesett ugyan, de a vevőcentrikusság, a csapatmunka és a folyamatos fejlődés azóta is alapértékeink közé tartoznak. Zalán elültette a Masterplast működésében az emberközpontú vezetés gyakorlatának magvait, mely azóta is szilárd alapját képezi cégünk fejlődésének.”

Tibor DávidMASTEPLAST Nyrt. 2022 elnöke

“Kedves Zalán!
A minap elővettem a kompetencia képzés jegyzeteit. Közel egy éves távlatból, átértékelődnek a tanultak, hallottak. Amit kaptam, abból azóta is merítek. Egyre csak köszönöm. Kívánok Neked egészséget, szerencsét és, hogy mindaz az erő, támogatás, figyelmesség kísérjen téged az új évben, amivel mindenkor gazdagítod az emberek életét!
Köszönettel:”

V. Ádámtermelő üzemi középvezető

“Szeretném jókívánságaimat kifejezni feléd! Az utolsó levélváltásunk óta sokat változtak a dolgaim állás ügyben… több mint fél éve munkaviszonyban vagyok! Hurrá! Úgy érzem a munkáddal, példáddal ehhez jelentős mértékben hozzájárultál. Hálás köszönetem! Jelenleg egy ….-ban dolgozom …-en.
Egészséget, erőt kívánok Neked az új évre!
Tisztelettel:”

K. Sándornevelőtanár, volt munkanélküli

“Zalán több alkalommal tartott egyetemi hallgatóinknak önismereti és kommunikációs tréningeket. A hallgatók számára ez némi kihívást jelentett, hiszen a verbális kommunikáció nem okvetlenül erőssége a mostani Z generációnak. A kezdeti feszültség és inaktivitás után, Zalán nagyon gyorsan tudta oldani a fagyos hangulatot kedves, ugyanakkor határozott fellépésével, humoros előadásmódjával és kétségtelenül megnyerő személyiségével. Pár perc után a hallgatók kinyíltak, kommunikatívabbak lettek, a tréning végén még sokáig ott maradtak kérdéseikkel és gondolataikkal, amelyekről aztán hosszan beszélgettek. Általános vélemény volt utólag, hogy a tréning ismeretanyaga és a hozzá kapcsolódó megbeszélések jelentős mértékben formálták szemléletmódjukat, alap beállítódásukat, ezáltal sokkal pozitívabban és kreatívabban álltak tanulmányaik és a magánéletük kihívásai elé.”

Dr. Maros Dóra egyetemi docensÓbudai Egyetem

“Az elmúlt hónapban a Hoffmann Research International Mistery Shopping kutatás formájában megmérte vállaltunk ügyfélszolgálati tevékenységének a minőségét. A kutatás megállapította, hogy az előző évihez képest, az ügyintézőkön múló szempontok vonatkozásában, javulás történt, amely javulás – többek között – az általad az elmúlt évben megtartott ügyfélkezelési és kommunikációs tréningeknek is köszönhető.
Munkatársaim nevében is ezúton fejezem ki köszönetünket.”

D. Tamásszolgáltatási igazgató

“Kedves Zalán!

Amikor az első tréningen voltam, amit Te tartottál, annyira padlón voltam, de a Te személyiséged abban a két-három napban annyit adott nekem, hogy kattant az agyam mire hazaértem. Mikor hazaindultunk, odamentem hozzád, külön meg akartam köszönni mennyit segítettél, de csak a könnyeimet nyeltem és nem igazán tudtam kimondani, amit éreztem. Ne vedd tolakodásnak, de ezzel tartoztam magamnak és soha nem gondoltam, hogy pár év múlva tudom csak így megköszönni!”

L. Erzsébetalkalmazott

“Zalán!
Ne haragudj, hogy zavarlak és visszajelzem az aktuális helyzetet! Változik a világ!
Egyre embertelenebbé válik a munka a mi cégünknél is…
Sajnos a Te általad is képviselt „a dolgozó is érezze jól és tegye oda magát a cég érdekében, mivel így megy előre a tulaj és a munkavállaló is” szemlélet háttérbe szorult a tulajdonosváltás óta. Pedig hidd el, a lojalitás 150 %-ban bennünk volt, ezt sok kolleganőm nevében mondhatom. Mély nyomot hagytál bennünk, szállóigévé vált, „ha ezt Zalán látná"… Sajnos a mostani körülmények között már nem igazán fontos a napi taposómalomban az az emberi hozzáállás, amit Tőled tanultunk, de maradj mindig az a Zalán, aki oly sokunknak segítettél!”

N. Barbaraszolgáltatási irodavezető

“Zalánt sok évvel ezelőtt ismertem meg, egy „muszájnak indult” tréning kapcsán. Azonban, amint megérkeztem a helyszínre és bemutatkoztunk, máris változott a hozzáállásom, amely Neki volt köszönhető. Személyében egy nagyon kellemes modorú, fess fiatalembert ismertem meg, aki a hangjával, megjelenésével és mondandójával rövid idő alatt a muszájból egy szuper napot varázsolt. Segítségével jobban megismertem Önmagamat és embertársaimat, miáltal a munkám is könnyebben végezhető lett. Életem egyik olyan meghatározó személye, akire az utolsó leheletemig boldogan, kellemes emlékként gondolok vissza. Kívánom, hogy mindenkitől csak jót kapj, és soha ne veszítsd el hitedet és bizalmadat. Köszönöm, hogy ismerhetlek.”

F. Gabriellanyugalmazott ügyfélszolgálati munkatárs

Sarokpontok

Maximális figyelem
• korrekt helyzetelemzés, diagnózis, hogy tényleg értselek
• folyamatosan figyelek rád, hogy bármikor segíteni tudjak

Egyenes beszéd – oda-vissza
• őszinték vagyunk egymáshoz, akkor is, ha az esetleg fájdalmas

Fejlődés
• akkor tudlak igazán támogatni, ha valóban elszántan és folyamatosan dolgozol rajta

Minden tőlem telhetőt megteszek a siker érdekében, de ha nem látom a fejlődést, nem érzem a teljes erőfeszítést az eredmények érdekében, akkor felfüggesztem a munkát, vagy befejezem az együttműködést.

Kedvenc szakmai területeim

 • Vezetésfejlesztés, közép- és felsővezető-képzés, coaching
 • Professzionális pszichometriai eszközök, személyiségtesztek alkalmazása a fejlesztési folyamatokban
 • Munkahelyi és irodai együttműködés, hatékonyság, csapatépítés
 • Életszervezés, személyes hatékonyság, időgazdálkodás
 • Nyílt tréningek, T4T
 • Konfliktus- és stresszkezelés, asszertív magatartás
 • Munka és magánélet egyensúlya
 • Lelki és fizikai egészségünk megőrzése és helyreállítása
 • Önismeret, kommunikáció, személyiség- és készségfejlesztés
 • Előadások, bemutatók, prezentációs technikák a gyakorlatban
 • A nemek közötti együttműködés sajátos kihívásai a munkahelyen
 • Az ügyfélkezelés és a szolgáltatás stratégiája
 • Ügyfélszolgálati tréningek, személyes és telefonos ügyintézők képzése, készségfejlesztése
 • Ügyfélszolgálat-menedzsment felső- és középvezetőknek
 • Szervezeti kultúra felmérése, dolgozói elégedettségmérés 180 és 360 fokos felmérések, és az ezekre épülő fejlesztési folyamatok megtervezése, menedzselése, megvalósítása

Tanulmányaim — mármint hol tanultam, honnan tudom, amit másokkal megosztok...

Elsősorban, bizony, és ezt nagyon komolyan mondom, bármilyen elcsépelten hangzik: az ÉLET ISKOLÁJÁBÓL…

 • családunk hétszer költözött (az ország legkülönbözőbb pontjaira), mire 14 éves lettem
 • és minimum 7 évenként újra kellett gondolnom a jövőmet
 • mert volt legalább 7×4 fordulópont, kemény próbatétel, újra kezdés…
 • lelki válságok, anyagi és mentális mélypontok, szertefoszlott álmok, szerelmek, csalódások, kétségbeesés, részleges úttévesztés, sőt, teljes útvesztés, végső elkeseredés…

Így hát volt kihívás bőven, de utólag azt mondom, kellett minden, ami kalandos életem során velem történt, hogy megérkezzem végre a saját életembe, és most hiteles legyen hívószavam,

„gyere velem a Te saját életedbe…!”

Mert talán tudom, mit érezhetsz, megéltem hasonlókat… És szeretnék segíteni.

A rend kedvéért azért felsorolok néhány intézményesített képzést is:

 • Károli Gáspár Református Egyetem – online mentálhigiénés tanácsadó, konzulens
 • Psidium Online tesztek – professzionális online személyiség-kérdőíves technológia (pl. Facet5, ASSESS, Thinking Styles stb.), vezetői kérdőíves technológia (PeoplEIndex, Managerview 360 stb.) – akkreditált tanácsadó
 • Garda Consulting – egyéni és team coach képzés
 • Blanchard International – szervezetfejlesztési tanácsadó
 • Szegedi Tudomány Egyetem, BMI – médiakommunikáció
 • Ad Sidera Vezetési Tanácsadó és Továbbképző – tréner- és coachképzés
 • Janus Pannonius Tudomány Egyetem – humánmenedzser
 • Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, BTK – magyar nyelv és irodalom tanár
 • Esztergomi Tanítóképző Főiskola – pedagógia-technika

Még számos tanfolyam, továbbképzés…

Valamint jó néhány fontos „beavatás”, amelyek egy részét én választottam, míg a többit hozta az élet…

Szakmai tapasztalat — Képzések, tréningek, előadások és fejlesztő programok, coaching területek, amelyeket az elmúlt évtizedekben legnagyobb sikerrel és legtöbbször vezettem

 • 360°-os értékelések;
 • a belső kommunikáció fejlesztése;
 • business és life coaching (kiscsoportos és személyes);
 • cégfilozófia kialakítása (küldetés, értékrend, jövőkép megfogalmazása, kommunikálása, bevezetése, összehangolása a szervezetben);
 • coachképzés vezetőknek;
 • csapatépítés;
 • DISC-tréningek;
 • értékesítési technikák;
 • Helyzetfüggő Önmenedzsment®;
 • Helyzetfüggő Vezetés II.®;
 • Hogyan alakítsunk pozitív személyiséget negatív környezetben?
 • időgazdálkodás, személyes hatékonyság;
 • indoor csapatépítés;
 • kommunikációs tréningek;
 • Legendás Szolgáltatás®;
 • lelki és fizikai egészségünk megőrzése és helyreállítása;
 • motivációs tréning;
 • MUNKA! – párkapcsolat és család?
 • munka és magánélet egyensúlya;
 • Nyílt tréningek, T4T
 • prezentációs technikák;
 • professzionális személyiségfelmérésre épülő kommunikációs, önismereti, készségfejlesztő programok;
 • reklamációkezelés;
 • stressz- és konfliktuskezelés;
 • szervezetfejlesztés;
 • szervezetikultúra-analízis;
 • tárgyalástechnika;
 • telesales;
 • testbeszéd és arcelemzés;
 • ügyfélszolgálati képzés (személyes és telefonos);
 • vezetésfejlesztés.

Vállalatok és szervezetek, amelyekkel eddig együtt dolgoztam

 • Aga Kft.
 • AGIP Hungária Kft.
 • ALOHA Kft.
 • Axel Springer Magyarország Kft.
 • Berner Kft.
 • Bristol-Myers Squibb Magyarország Kft.
 • Borsod Agroker Zrt.
 • Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (ELMŰ/ÉMÁSZ NYrt.)
 • CIB Lízing Kft.
 • Citibank Zrt.
 • Citroen Hungária Kft.
 • Coats Crafts Hungary Kft.
 • Coloplast Hungary Kft.
 • Credigen Bank Zrt.
 • DPD Hungária Kft.
 • Dunapack Hullámtermékgyár Zrt., +Rambox (romániai leányvállalat)
 • Elcoteq Magyarország Kft.
 • Electrolux Lehel Kft.
 • Fővárosi Gázművek Zrt.
 • Friesland Campina Hungária Zrt.
 • HENKEL Magyarország
 • HILL Nemzetközi Személyzeti és Tanácsadó Kft.
 • HÖDLMAYR Hungária Kft.
 • Human-Jövő 2000 Kht.
 • IC Companys Hungary Kft.
 • IMI Elektromos Gépeket Gyártó Kft. (Moteurs Leroy-Somer S.A. (F))
 • Internorm Ablak Kft.
 • IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt.
 • KALOplasztik Műanyag és Gumiipari Kft.
 • Knorr-Bremse Hungary Kft.
 • Kraft Foods Kft.
 • Láng Kft.
 • Lilly Hungária Kft.
 • Magyar Filmlaboratórium Kft.
 • Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 • Magyar Posta Zrt. Vezérigazgatósága
 • Marc O’ Polo (Roland Divatház Zrt.)
 • Masterplast Group International Zrt.
 • MVM GROUP
 • National Instruments Europe Kft. (NI Kft.)
 • Naurel Manufaktúra Kft.
 • Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
 • NOKIA Komárom Kft.
 • Novartis Hungária Kft.
 • Óbudai Egyetem
 • Online Business Technologies Kft.
 • OTP Faktoring Zrt.
 • Őrmester Nyrt.
 • Pannonpipe Kft.
 • PRA Magyarország Kft.
 • Prímagáz Zrt.
 • Psidium Online Tesztek Kft.
 • SAP Hungary Kft.
 • Sconto Bútor Kft.
 • Semmelrock Stein+ Design Burkolatkő Kft.
 • Sodexo Pass Hungária Kft.
 • Sonepar Magyarország Kft.
 • SSI Schäfer Magyarország Kft.
 • TDE Kft.
 • Timac Agro Hungária Kft.
 • TV2 (MTM-SBS Zrt.)
 • Variens Kft.
 • Viacom Global Hungary Kft.
 • Világgazdaság (Zöld Újság Kft.)
 • Vírusbuster Kft.
 • VIVA TV (Z+ Zrt.)
 • VSMH
 • WH Consulting Kft.